Alles wat je wil weten over de film A Moving Romance

  • 19 april 2022

Heb jij de film A Moving Romance al gezien? De film staat al een tijdje op WithLove en daarom is het nu de tijd om je alles over deze romantische film te vertellen. A Moving Romance hoort ook zeker op je must-see lijstje staan. Het is een heerlijke film waarbij je niet hoeft na te denken. Je kan gewoon lekker op de bank wegkruipen met een dekentje.

A Moving Romance

Waar gaat A Moving Romance over?

A Moving Romance gaat over Olivia. Nadat zij haar baan in New York is kwijt geraakt, besluit ze om terug naar huis te gaan en haar vader te helpen met hun familie verhuisbedrijf. Maar ze vertelt niet dat ze ontslagen is… Eenmaal thuis ontmoet ze de knappe Scott die nu ook in het verhuisbedrijf werkt. In de eerste instanstie kunnen ze niet goed met elkaar overweg. Scott dacht namelijk dat hij het verhuisbedrijf zou overnemen, maar met Olivia terug ziet hij dit al helemaal verkeerd gaan. Helaas het gaat niet goed met het bedrijf, dus slaan Olivia en Scott de handen ineen. Samen proberen ze er alles aan te doen om het bedrijf te redden. Ondertussen worden ze steeds closer en krijgen ze gevoelens voor elkaar. Maar Olivia moet bedenken waar haar leven ligt, in New York of thuis bij haar familie..?

Olivia en Scott in A Moving Romance
Scott & Olivia

Wie speelt er in A Moving Romance?

In A Moving Romance zijn Olivia en Scott de hoofdrolspelers. Scott wordt gespeeld door de knappe Keegan Allen. Komt de naam je al bekend voor? Keegan Allen speelde namelijk ook de rol van Toby in de populaire serie Pretty Little Liars! En nu mochten we van hem genieten als de charmante Scott in A Moving Romance. En wie speelt Olivia dan? Olivia wordt gespeeld door actrice Ambyr Childers. Dat hier geen belletje bij gaat rinkelen kan kloppen, Ambyr heeft namelijk nog niet eerder in een film op WithLove gespeeld.

Keegan Allen als Scott
Keegan Allen als Scott

Wie is Keegan Allen?

Keegan is in 1989 in Amerika geboren. Hij is afgestudeerd aan de American Musical and Dramatic Academy. Naast acteur is hij ook muzikant, auteur en een fotograaf! Een erg creatief typje dus! Als acteur kennen we hem dus uit Pretty Little Liars en op WithLove van A Moving Romance. Maar hij is ook een best wel professionele fotograaf, hij heeft zelfs twee fotografie boeken uitgebracht!

(Nog een leuk weetje over Keegan Allen: wist je dat hij Joods is?)

Wat nog meer..?

Deze film heeft de typische verhaallijn van een stadsmeisje dat terugkeert naar huis. Eenmaal thuis voelt ze weer hoe het is om bij haar familie te zijn, maar heeft nog wel in haar achterhoofd dat ze terug naar de grote stad wil. En uiteraard ontmoet ze een knappe man thuis waar ze gevoelens voor krijgt. Deze verhaallijn komt misschien vaak voor in films, maar het is wel heel leuk om naar te kijken. De romantiek spat van het scherm en wij als kijker hopen natuurlijk dat de vrouw er voor kiest om thuis te blijven. Zo ook met deze film duimen we dat Olivia voor Scott en haar familie kiest.

Heb je A Moving Romance nog niet gezien? Dan is dit het moment om deze super leuke en romantische film te kijken. Geniet van de chemie tussen Olivia en Scott en bovenal van de knappe Keegan Allen natuurlijk! Wil je eerst nog even een trailer zien voordat je de film kijkt? Die kan je hier kijken! En als je deze film al wel gezien hebt, kan het geen kwaad om deze nog een keer te kijken toch?! Have fun watching!


Probeer WithLove nu de eerste 7 dagen gratis!

Zin in iets meer spanning? Lees dat dit blog over Martha’s Vineyard Mysteries!

Press ESC to close