De mooiste films van juni

  • 30 mei 2022

De maand mei is al weer voorbij gevlogen en juni is om de hoek, en dat betekent ook veel nieuwe films in juni! We hebben prachtig weer gehad, maar het is nooit te warm om lekker een film van WithLove te kijken natuurlijk. Ook met de films in juni is het het waard om wat tijd vrij te maken. En wist je dat je ook gewoon lekker in de tuin een film kan kijken op je tablet bijvoorbeeld? Dus dan kan je de films in juni gewoon lekker in het zonnetje kijken!

Films in juni A Perfect Match

A Perfect Match

Het bedrijf waar Zoë voor werkt heeft een eigen dating-app ontwikkeld, maar zij moet nu aan een investeerder bewijzen dat deze werkt. Ze besluit het op zichzelf uit te testen. Ze wordt gematched met de charmante en spontane kunstenaar Oliver. Hij is het totale tegenovergestelde van Zoë. Toch hebben ze wel chemie, is het dan toch waar dat tegenpolen elkaar aantrekken? Is haar datingapp een totale mislukking? Of gaat het haar toch helpen met het vinden van de ware?

Kijk A Perfect Match zowel in Nederland als in België!

A Tail of Love films in juni

A Tail of Love

Bella is dol op honden en werkt in een opvang voor geredde honden. Ze komt erachter dat de financiering voor haar hondenopvang stopt. Bella wil er alles aan doen om dit tegen te houden en vraagt JR, een soldaat, om hulp. JR krijgt meteen een goede band met een van de geredde honden Indie. Maar ook met Bella is er een mooie klik. Kunnen ze samen de opvang redden en misschien en zelf ook een mooie romance krijgen?

JR wordt gespeeld door de knappe Chris McNally, die ken je misschien nog wel van de film Sailing Into Love. En deze film is voor België en Nederland te zien!

Films in juni So You Said Yes

So You Said Yes

Annabelle heeft haar eigen bruidswinkel. Maar er is nog een bruidswinkel waarmee ze concurreert. Dan valt ze voor Sam, de zoon van haar concurrent. Dit tot groot ongenoegen van zijn moeder. Zij probeert hun relatie dan ook te saboteren. Sam en Annabelle moeten nu vechten om samen te zijn en Sams moeder op afstand houden. Is hun liefde sterk genoeg om dit te winnen? Je ziet het op 23 juni!

So You Said Yes is alleen in Nederland te zien.

Signed sealed delivered the vows we have made

Signed, Sealed, Delivered: The Vows We Have Made

Misschien klinkt de titel al bekend in de oren. Het is namelijk ook een serie op WithLove! Nu is er ook een film van deze serie die doorgaat met het verhaal. Shane, Norman, Oliver en Rita zijn post detectives en vinden de bestemming van niet-verzonden brieven. In deze film gaan Shane en Oliver trouwen! En Norman en Rita zijn aan het kijken om samen een huis te kopen. Maar het wordt verstoord wanneer er een nieuw mysterie klaar staat om opgelost te worden. Ze vinden namelijk een brief geadresseerd aan Owen, een jongen met Leukemie. Het team besluit hem te gaan helpen. Zouden ze Owen, maar ook henzelf een happy ending kunnen geven?

Deze film in juni is voor Nederlandse en Belgische kijkers te zien.

Je kan de nieuwe films in juni dus ook gewoon lekker in de tuin of op vakantie kan kijken! Op vakantie doe je dit met de download-to-go functie van het premium WithLove abonnement!


Nog geen WithLove abonnement? Probeer nu de eerste 7 dagen gratis!

Lees ook over de mooiste romantische series op WithLove!

Press ESC to close