De mooiste nieuwe films in juni die je kan verwachten

  • 30 mei 2022

De maand mei is al weer voorbij gevlogen en juni is om de hoek, en dat betekent ook veel nieuwe films in juni! We hebben prachtig weer gehad, maar het is nooit te warm om lekker een film van WithLove te kijken natuurlijk. Ook met de films in juni is het het waard om wat tijd vrij te maken. En wist je dat je ook gewoon lekker in de tuin een film kan kijken op je tablet bijvoorbeeld? Dus dan kan je de films in juni gewoon lekker in het zonnetje kijken!

Films in juni

Deze volgende films in juni kan je verwachten op WithLove.

Films in juni A Slice of Chicago Romance

A Slice of Chicago Romance – 2 juni

In deze eerste op de lijst van films in juni gaan we naar het leuke Chicago. In Chicago hebben Riley en Shane allebei een eigen pizzeria. Al jaren concurreren ze met elkaar, maar dan komt er ineens een nieuwe pizzaketen in de stad. Nu moeten ze allebei hun hoofd boven water proberen te houden. Maar het wordt lastig om te blijven concurreren met elkaar wanneer Riley en Shane voor elkaar vallen als ze gaan samenwerken om van de pizzaketen te winnen.

Deze film is alleen in Nederland te zien.

Films in juni A Perfect Match

A Perfect Match – 4 juni

Het bedrijf waar Zoë voor werkt heeft een eigen dating-app ontwikkeld, maar zij moet nu aan een investeerder bewijzen dat deze werkt. Ze besluit het op zichzelf uit te testen. Ze wordt gematched met de charmante en spontane kunstenaar Oliver. Hij is het totale tegenovergestelde van Zoë. Toch hebben ze wel chemie, is het dan toch waar dat tegenpolen elkaar aantrekken? Is haar datingapp een totale mislukking? Of gaat het haar toch helpen met het vinden van de ware?

Dit is de eerste van de films in juni die ook voor Belgische kijkers te zien is.

The Wedding Fix

The Wedding Fix – 9 juni

Gwen is een professionele planner, dus wanneer haar beste vriendin gaat trouwen helpt ze graag mee met het plannen van de bruiloft. Alleen dit moet ze wel samen doen met de getuige, Josh. Hij is een natuurgids en houdt van hele andere dingen dan Gwen. Als de twee samenwerken komt Gwen erachter dat de bruiloft plannen toch niet zo makkelijk is als wat ze eerst dacht. Kunnen zij en Josh toch een compromis sluiten en hun vrienden een onvergetelijke bruiloft geven? En misschien zelf ook wel de liefde vinden?

The Wedding Fix is alleen te zien voor de Nederlandse WithLove kijkers.

Lead with Your Heart met William Baldwin

Lead with Your Heart – 11 juni

Ben en Maura zijn al lang gelukkig getrouwd, maar nu gaat hun zoon weg naar de universiteit. Maura krijgt een baan ergens ver weg en Ben blijft alleen achter. Ze twijfelen of ze hun huwelijk moeten voortzetten of dat ze beter kunnen scheiden. Maar hun zoon en dochter willen ze laten inzien dat ze elkaar nodig hebben en nog steeds veel liefde voor elkaar hebben. Maar het is een Ben en Maura om de uiteindelijke keuze te maken, kiezen ze voor elkaar of beginnen ze een eigen leven?

Ben wordt gespeeld door de bekende acteur William Baldwin! En deze film is ook beschikbaar voor de Belgische kijkers.

Hello Its me

Hello, It’s Me – 16 juni

Twee jaar geleden heeft Annie haar man verloren door een auto ongeluk. Ze is samen met haar twee kinderen alleen achtergebleven. Annie ging er van uit dat ze nooit meer de liefde zou vinden. Maar dan ontmoet ze de knappe James en voelt meteen een klik met hem. Ze beginnen steeds meer voor elkaar te voelen, maar angsten en onzekerheden nemen toe bij Annie. Dan krijgt ze ineens boodschappen van haar overleden man die zeggen dat ze haar hart moet volgen…

James wordt gespeeld door acteur Kavan Smith, die ken je misschien al wel van de filmreeks The Perfect Bride!

Deze mooie romantische film van de films in juni is voor zowel Nederlandse als Belgische kijkers te zien op WithLove!

A Tail of Love films in juni

A Tail of Love – 18 juni

Bella is dol op honden en werkt in een opvang voor geredde honden. Ze komt erachter dat de financiering voor haar hondenopvang stopt. Bella wil er alles aan doen om dit tegen te houden en vraagt JR, een soldaat om hulp. JR krijgt meteen een goede band met een van de geredde honden Indie. Maar ook met Bella is er een mooie klik. Kunnen ze samen de opvang redden en misschien en zelf ook een mooie romance krijgen?

JR wordt gespeeld door de knappe Chris McNally, die ken je misschien nog wel van de film Sailing Into Love. En deze film is voor België en Nederland te zien!

Films in juni So You Said Yes

So You Said Yes – 23 juni

Annabelle heeft haar eigen bruidswinkel. Maar er is nog een bruidswinkel waarmee ze concurreert. Dan valt ze voor Sam, de zoon van haar concurrent. Dit tot groot ongenoegen van zijn moeder. Zij probeert hun relatie dan ook te saboteren. Sam en Annabelle moeten nu vechten om samen te zijn en Sams moeder op afstand houden. Is hun liefde sterk genoeg om dit te winnen? Je ziet het op 23 juni!

So You Said Yes is alleen in Nederland te zien.

Signed sealed delivered the vows we have made

Signed, Sealed, Delivered: The Vows We Have Made – 29 juni

Misschien klinkt de titel al bekend in de oren. Het is namelijk ook een serie op WithLove! Nu is er ook een film van deze serie die doorgaat met het verhaal. Shane, Norman, Oliver en Rita zijn post detectives en vinden de bestemming van niet-verzonden brieven. In deze film gaan Shane en Oliver trouwen! En Norman en Rita zijn aan het kijken om samen een huis te kopen. Maar het wordt verstoord wanneer er een nieuw mysterie klaar staat om opgelost te worden. Ze vinden namelijk een brief geadresseerd aan Owen, een jongen met Leukemie. Het team besluit hem te gaan helpen. Zouden ze Owen, maar ook henzelf een happy ending kunnen geven?

Deze film in juni is voor Nederlandse en Belgische kijkers te zien.

Genoeg films in juni te zien dus! Voor België zijn er 5 nieuwe films in juni te zien op WithLove. En de Nederlandse kijkers kunnen wel 8 films in juni kijken! In ieder geval dus minimaal 1 nieuwe film per week. En onthoud dat je de nieuwe films in juni dus ook gewoon lekker in de tuin of op vakantie kan kijken! Op vakantie doe je dit met de download-to-go functie van het premium WithLove abonnement!


Nog geen WithLove abonnement? Probeer nu de eerste 7 dagen gratis!

Lees ook over de mooiste romantische series op WithLove!

Press ESC to close