Kärlek vid första ögonkastet! De här filmerna måste du se på WithLove

  • 3 mars 2022

Det finns inget finare än kärlek vid första ögonkastet, eller hur? Hur vackert är det inte när men hittar äkta kärlek på ett ögonblick?! Ta en mysig filt, en kopp te och en chokladkaka, och njut av de här “kärlek vid första ögonkastet”-filmerna!

Hometown Hero

Kelsey jobbar som skilsmässoförmedlare, vilket inte hjälpt hennes synsätt på kärlek och romantik. När hon måste vara hundvakt åt en av sina klienters hund, träffar hon veterinären Jake. Med honom upptäcker hon att äkta kärlek kanske existerar ändå.

Secret Millionaire

När fastighetsutvecklaren William Peyton vill ha en lokal park nedriven för att ge plats åt byggnader, blir Allison minst sagt upprörd. Hon och en grupp vänner anordnar en namninsamling för att stoppa bygget. Under tiden träffar hon Sean, Williams son, men det vet hon inte. Det är kärlek vid första ögonkastet, men hur länge kan Sean gömma undan sin riktiga identitet?

Can’t Buy My Love

Lily är ambulanssjuksköterska och har ingen tid över för män. Men så träffar hon den rika playboyen Jeff. Han faller pladask för den ambitiösa Lily, men hon tycker tyvärr att han är en bortskämd rikemansunge. Jeff gör allt han kan för att vinna hennes hjärta. Kommer han lyckas övertyga Lily om sin kärlek?

Love by Chance

Den ambitiösa Claire är upptagen med sitt bageri, så hon har inte riktigt tid för romans. Hennes mamma ogillar det faktum att hennes dotter fortfarande är singel, och gör sitt bästa för att para ihop henne, till Claires stora förtret. Av en slump träffar hon den stilige doktorn Eric, och tycker att han är perfekt för hennes dotter. När Eric och Claire först träffas är det bokstavligeN kärlek vid första ögonkastet. Men kan kärleken hålla när Claire får reda på att hennes mamma ligger bakom allt?

An Hour Behind

Trish kompisar tycker att det är dags för henne att komma hem med en karl. De bestämmer sig därför för att arrangera en blinddejt åt henne. Men Trish glömmer att ställa om klockan till vintertid, och blir sen till dejten. När hon anländer har han redan gått, men Trish börjar istället prata med den charmige Parker, som låtsas vara hennes tilltänkta dejt… De har det väldigt fint tillsammans, men hur länge orkar Parker ljuga?


Har du inget abonnemang på WithLove än? Börja din gratis provperiod nu.

Press ESC to close