Lystring, Mystery-fans: se Garage Sale Mysteries nu

  • 5 april 2022

Är du också galen i mysterier? Då är mysteryserien Garage Sale Mysteries verkligen något för dig! Det finns hela 16 avsnitt, vilket innebär massor av mysterier att lösa. Försök att hitta förövarna och lösa brotten tillsammans med Jennifer!

Om Garage Sale Mysteries

Behöver du någon med ett öga för detaljer? Då är det bara att leta reda på Jennifer Shannons adress! Speciellt när det gäller loppmarknader. Vare sig det gäller en ny antikvitet till butiken, ett nytt spel till hennes son, eller en ny möbel för hennes händiga man att restaurera, är det en lek för Jennifer. Hon är så duktig på det att hon gjort karriär av det. Men när inbrott börjar ske runt om i staden och ett mord begås,måste Jennifer använda sitt öga för detaljer till att hitta förövaren innan det är för sent!

Varje gång hon kommer närmare sanningen, lär sig Jennifer att att lösa brott kan vara bra mycket farligare än loppmarknader. Kan hon lösa loppismysteriet innan det är för sent, eller kommer hennes utredning skapa problem som inte ens hon kan hantera?

Lori Loughlin

Huvudrollen Jennifer spelas av Lori Loughlin. Du kanske känner igen henne från Huset Fullt, där hon spelade Rebecca Donaldson-Katsopolis i många år. Loughlin började modella vid 11 års ålder och fick sin första roll när hon var 16 – en veteran i branschen, med andra ord. Du kanske också känner igen henne som Abigail från succéserien When Calls the Heart, där hon kan ses i de första säsongerna! I Garage Sale Mysteries spelar hon rollen som Jennifer.

Är du nyfiken på den här serien? Du ser alla avsnitt på WithLove.

Sugen på ännu fler mysterier? Här kan du läsa om våra spännande mysteryserier eller börja se Crossword Mysteries.


Har du inget abonnemang på WithLove än? Prova nu gratis.

Se alla våra mysterier här!

Press ESC to close