Lystring, Mystery-fans: se Garage Sale Mysteries nu

  • 5 april 2022

Gillar du också Aurora Teagarden Mysteries? Nyligen kom det en ny spännande serie på WithLove: Garage Sale Mysteries! Och precis som Aurora Teagarden består den här filmserien av inte mindre än 15 avsnitt, så det finns flertalet mysterier som väntar på att lösas. Försök att hitta de skyldiga tillsammans med Jennifer, och njut av ett nytt avsnitt varje onsdag!

Om Garage Sale Mysteries

Behöver du någon med ett öga för detaljer? Då är det bara att leta reda på Jennifer Shannons adress! Speciellt när det gäller loppmarknader. Vare sig det gäller en ny antikvitet till butiken, ett nytt spel till hennes son, eller en ny möbel för hennes händiga man att restaurera, är det en lek för Jennifer. Hon är så duktig på det att hon gjort karriär av det. Men när inbrott börjar ske runt om i staden och ett mord begås,måste Jennifer använda sitt öga för detaljer till att hitta förövaren innan det är för sent!

Varje gång hon kommer närmare sanningen, lär sig Jennifer att att lösa brott kan vara bra mycket farligare än loppmarknader. Kan hon lösa loppismysteriet innan det är för sent, eller kommer hennes utredning skapa problem som inte ens hon kan hantera?

Lori Loughlin

Huvudrollen Jennifer spelas av Lori Loughlin. Du kanske känner igen henne från Huset Fullt, där hon spelade Rebecca Donaldson-Katsopolis i många år. Loughlin började modella vid 11 års ålder och fick sin första roll när hon var 16 – en veteran i branschen, med andra ord – men på WithLove är hon ny.

Är du nyfiken på den här serien? De första tre avsnitten kan nu ses på WithLove. Du kan se ett nytt spännande avsnitt varje onsdag!

Vill du ha ännu fler mysterier? Två andra bra filmserier är Picture Perfect Mysteries och Ruby Herring Mysteries.


Har du inget abonnemang på WithLove än? Prova nu gratis.

Se alla våra mysterier här!

Press ESC to close