Tittartips för mysteryfans: Crossword Mysteries

  • 19 april 2023

Älskar du också mysterier? Det gör åtminstone vi på WithLove! Speciellt när två fantastiska skådisar gör en insats. I Crossword Mysteries ser vi Lacey Chabert som korsordsedaktören Tess Harper och ingen mindre än Brennan Elliott som kriminalinspektör Logan O’Connor. Är du redo att lösa ett nytt mysterium? Läs allt om den nya Crossword Mysteries-serien i detta blogginlägg!

Crossword Mysteries

Crossword Mysteries är en ny mysteryserie på WithLove och ett måste att se för pussel- och mysteryfans. Läs vidare för att få reda på vad serien handlar om och varför du inte får missa den!

Vad handlar serien om?

I Crossword Mysteries får vi lära känna Logan O’Connor som är kriminalinspektör för New York Police Department och Tess Harper, korsordsredaktör på en tidning. De lär känna varandra när en gallerist hittas död och ett av Tess korsord finns på brottsplatsen. Hon blir involverad i utredningen och hennes värld vänds upp och ner. Vilka ledtrådar från hennes korsord har med mordet att göra? Och vilka ledtrådar förbises?

Avsnitten

Det finns 5 avsnitt av Crossword Mysteries. I varje avsnitt blir Tess involverad i ett nytt fall och den efterföljande utredningen. Är allt bara av en slump? Här är avsnitten:

  1. A Puzzle to Die For
  2. Proposing Murder
  3. Abracadaver
  4. Terminal Descent
  5. Riddle me Dead

Vilka spelar i Crossword Mysteries?

I Crossword Mysteries ser vi två välkända WithLove-skådespelare. Här är skådespelarna och karaktärerna de spelar.

Lacey Chabert som Tess Harper

Lacey Chabert spelar rollen som Tess Harper, korsordsredaktör på en tidning. Hon blir involverad i en polisutredning när ett av hennes korsord hittas på en brottsplats. Oförmögen att släppa fallet försöker hon ta reda på om hennes korsord har något med mordet att göra. Hon letar efter ledtrådar, och det är inte helt riskfritt…

Du känner säkert igen Lacey Chabert som Gretchen från succéfilmen Mean Girls, men visste du att hon också spelar i flertalet WithLove-filmer? Du kan till exempel se henne i julfilmen Time for Us to Come Home for Christmas. Tidigare har hon även setts i den romantiska filmen Moonlight in Vermont.

Brennan Elliott som Logan O’Connor

Brennan Elliott är en av de stora Hallmark-skådisarna och återfinns i många filmer. Du kanske känner igen honom från filmerna The Perfect Pairing och All Summer Long, båda på WithLove.

I Crossword Mysteries lär vi känna honom som den envise kriminalinspektören Logan O’Connor. Han arbetar för New York Police Department under sin fars ledning. När Tess kommer för att berätta att hon har hittat ledtrådar i korsorden tas hon först inte på allvar. Men när Tess envist ligger i, bestämmer sig Logan för att undersöka hennes påståenden. Sakta förändras han från en enstörig kommissarie till en charmig kille som är öppen för Tess hjälp.

Barbara Niven som faster Candace

Barbara Niven spelar Tess faster Candace. Vi lär känna henne i första avsnittet. Candace var vän med offret, galleriägaren Alan Nightingale och hans fru. Hon är Tess klippa och återkommer i varje avsnitt.

Ser Barbara Niven bekant ut? Du kanske känner igen henne från hennes biroller i WithLove-filmerna Love Takes Flight och Love on the Menu.

Bonus: Korsord

Gillar du att lösa korsord, precis som Tess? Då har vi en fin present till dig! Hallmark erbjuder tre olika korsord, kopplade till avsnitten av Crossword Mysteries. Kan du lösa dem alla?

Trevligt klurande!


Är du inte medlem på WithLove än? Starta din kostnadsfria provperiod nu och titta i 7 dagar gratis! 

Vill du se fler mysterier? Se en översikt på de mest spännande mysteryserierna på WithLove här eller läs mer om våra mysteryfilmer här

Press ESC to close