Laga mat och bakar gör du till filmerna på WithLove

  • 25 maj 2022

Älskar du också att laga mat och baka? Visste du att WithLove har flertalet fina filmer där matlagning och bakning står i centrum? De är alltså inte bara romantiska, utan även delikata! Så fram med kokboken och bli inspirerad i köket med de här WithLove-filmerna!

Laga mat och baka med WithLove

Följande filmer gör dig riktigt hungrig och inspirerad, och självklart får du även drömma dig bort till de snyggaste hunkarna.

Love Served Here

Love Served Here

Caroline är en framgångsrik kock i New York som plötsligt ärver ett kafé i Australien. Hon bestämmer sig för att resa dit för att sälja stället, men väl framme blir hon förälskad i naturen och människorna. Hon lär känna Simon, kocken på kaféet, och tillsammans restaurerar de lokalen. Caroline hade dock inte förväntat sig att de skulle klicka så bra… Hennes liv i New York är hektiskt – kommer hon kunna överge både Simon och kaféet?

I denna utsökta film ser vi den talangfulla Cindy Busby, som du kanske har sett i flera andra filmer på WithLove.

A Royal Recipe for Love

A Royal Recipe for Love

Lauren är en hårt arbetande kock, och Dexter är kändiskock med ett eget tv-program. Nu måste de samarbeta och skriva en kokbok ihop. Det skär sig mellan dem från första början: de har helt olika matlagningsstilar och står knappt ut med varandra. Det enda de har gemensamt är passionen för matlagning. Kan den passionen föra dem samman, och kanske till och med leda till något mer…?

I denna film får du laga mat med skådisarna Danielle Panabaker och Shawn Roberts.

Baked with a Kiss

Baked with a Kiss

Peyton och hennes bageri har ett rykte att upprätthålla. De är kända för att förverkliga drömmar! Men när hon av misstag ger Archer, en av hennes svåraste kunder, fel tårta, verkar allt gå fel. Istället för ”Sweet Success Pie” får han ”True Love Pie”. Och när han verkar vara en annan person efteråt undrar Peyton om det beror på hennes bakverk.

Secret Millionaire

Secret Millionaire

Projektutvecklaren William Peyton vill bygga i ett område där en fin park måste uppoffras. Allison motsätter sig planerna och startar en namninsamling som protest. Hon träffar Sean (Steve Lund!), som är William Peytons son men hon vet inte om att han är det. De blir kära i varandra men hur länge kan Sean dölja sin riktiga identitet? En lättsmält romantisk film om hur långt man kan gå i kärlek.

Truly Madly Sweetly

Truly, Madly, Sweetly

Natalie har en dröm: att få äga sitt eget bageri. Hon älskar att baka så mycket att hon gjort det till sitt jobb. En dag träffar hon singelpappan Eric. Det visar sig att de båda ärvt ett gammalt bageri som ägts av Erics moster, en vän till Natalie. Natalie kan äntligen se sin dröm gå i uppfyllelse, men Eric vill sälja bageriet. De bestämmer sig för att först renovera det ihop, och spenderar mycket till tillsammans. Men ingen av dem hade kärleken önskelistan…

I Truly, Madly, Sweetly bakar du tillsammans med Dylan Neal och Nikki Deloach. Två WithLove-bekanta ansikten!Kan du inte få nog av matlagnings- och bakfilmer? Se vår översikt här.

Prova WithLove nu de 7 första dagarna!

Press ESC to close