Laga mat och bakar gör du till filmerna på WithLove

  • 25 maj 2022

Älskar du också att laga mat och baka? Visste du att WithLove har flertalet fina filmer där matlagning och bakning står i centrum? De är alltså inte bara romantiska, utan även delikata! Så fram med kokboken och bli inspirerad i köket med de här WithLove-filmerna!

Laga mat och baka med WithLove

Följande filmer gör dig riktigt hungrig och inspirerad, och självklart får du även drömma dig bort till de snyggaste hunkarna.

Koken en bakken met Romance on the menu

Romance on the Menu

Caroline är en framgångsrik kock i New York som plötsligt ärver ett kafé i Australien. Hon bestämmer sig för att resa dit för att sälja stället, men väl framme blir hon förälskad i naturen och människorna. Hon lär känna Simon, kocken på kaféet, och tillsammans restaurerar de lokalen. Caroline hade dock inte förväntat sig att de skulle klicka så bra… Hennes liv i New York är hektiskt – kommer hon kunna överge både Simon och kaféet?

I denna utsökta film ser vi den talangfulla Cindy Busby, som du kanske har sett i flera andra filmer på WithLove.

Recipe for Love koken en bakken

Recipe for Love

Lauren är en hårt arbetande kock, och Dexter är kändiskock med ett eget tv-program. Nu måste de samarbeta och skriva en kokbok ihop. Det skär sig mellan dem från första början: de har helt olika matlagningsstilar och står knappt ut med varandra. Det enda de har gemensamt är passionen för matlagning. Kan den passionen föra dem samman, och kanske till och med leda till något mer…?

I denna film får du laga mat med skådisarna Danielle Panabaker och Shawn Roberts.

Koken en bakken met Farm to Fork to Love

Farm to Fork to Love

Alice är ung och talangfull och har gjort raketkarriär, för nu är hon sous-kock på en topprestaurang i New York. Hon är i en relation med sin chef, men är inte helt lycklig i den. En dag blir hon ombedd att vara domare I en matlagningstävling i Kansas. Där blir hon glatt överraskad att se sitt ex Christian som meddomare. De spenderar mycket till tillsammans i köket, och snart börjar kärleken att blomma på nytt. Alex står nu inför ett svårt val: ska hon åka tillbaka till sitt liv i New York, eller ska hon ge kärleken till Christian en andra chans?

Diagnosis Delicious

Diagnosis Delicious

Kocken Dave får en svidande recension och finner sig plötsligt utan jobb. Han får en ny tjänst på sin väns matlagningsskola, som lärare i hälsosam matlagning. I hans kurs deltar kardiologen Nina, som tvingats dit av sin chef. Nina och Dave står knappt ut med varandra – de är väldigt olika och går inte ihop alls. Nina är minst sagt obegåvad I köket och har en negativ attityd till allt vad matlagning innebär, och Dave tycker att hon är riktigt arrogant…

Truly Madly Sweetly

Truly, Madly, Sweetly

Natalie har en dröm: att få äga sitt eget bageri. Hon älskar att baka så mycket att hon gjort det till sitt jobb. En dag träffar hon singelpappan Eric. Det visar sig att de båda ärvt ett gammalt bageri som ägts av Erics moster, en vän till Natalie. Natalie kan äntligen se sin dröm gå i uppfyllelse, men Eric vill sälja bageriet. De bestämmer sig för att först renovera det ihop, och spenderar mycket till tillsammans. Men ingen av dem hade kärleken önskelistan…

I Truly, Madly, Sweetly bakar du tillsammans med Dylan Neal och Nikki Deloach. Två WithLove-bekanta ansikten!Kan du inte få nog av matlagnings- och bakfilmer? Se vår översikt här.

Prova WithLove nu de 7 första dagarna!

Press ESC to close