When Calls the Heart: allt du behöver veta

  • 26 september 2022

Lystring, alla romantiker! Succéserien When Calls the Heart finns nu på WithLove! Serien är enormt populär bland Hallmark-fans och den kommer garanterat att också bli din nya favorit. På WithLove kan nu säsong 7 och 8 ses i Sverige för första gången! Så förbered dig för de nya säsongerna och läs allt om denna toppserie här.

When Calls the Heart

Vad handlar When Calls the Heart om?

When Calls the Heart utspelar sig år 1910. Elizabeth Thatcher kommer från en anrik familj, men har egna drömmar. Hon vill bli lärare i den lilla gruvstaden Coal Valley. Coal Valley är uppbyggt kring en kolgruva och är därmed en stad av arbetarklass, väldigt annorlunda än lyxen Elizabeth är van vid. Men hon vill ändå bevisa, både för sig själv och sin familj, att hon kan stå på egna ben och har en passion för att lära ut. Men hon förväntade sig inte att det skulle bli så svårt… Lyckligtvis är den ridande konstapeln Jack också nyinflyttad i staden. Till en början har de svårt för varandra, men det finns något mellan dem som de inte kan förneka…

When Calls the Heart
Jack och Elizabeth

Vilka spelar i When Calls the Heart?

Elizabeth Thatcher är huvudkaraktären och spelar av Erin Krakow, som du kanske känner igen från julfilmen Finding Father Christmas på WithLove. Elizabeth är en envis men stark ung kvinna. Jack Thornton är den manliga huvudkaraktären och spelas av Daniel Lissing. Elizabeth får tidigt en tjejkompis i Coal Valley, Abigail Stanton, som spelas av den kända Lori Loughlin. Lori Loughlin är även stjärnan i vår serie Garage Sale Mysteries. Sedan har vi gruvchefen, Henry Gowen, som gärna vill vara den som bestämmer i staden. Henry spelas av Martin Cummins. Även skådespelerskan Pascale Hutton tittar förbi i serien som Rosemary LeVeaux. Du kanske känner igen Pascale Hutton från WithLove-filmerna My One and Only och The Perfect Bride.

When Calls the Heart

Nya Säsonger av When Calls the Heart

Den här serien är extremt framgångsrik och har hela 9 säsonger! Den nionde säsongen kom nyligen och började sändas på amerikansk tv i mars 2022. Extra kul: de senaste säsongerna kommer även att visas på WithLove! Du kan redan se säsong 1 till 4 på WithLove. På så sätt är du väl förberedd för säsong 7-9!

I oktober påbörjade vi säsong 7 av When Calls the Heart på WithLove och i november säsong 8. Du ser ett nytt avsnitt varje vecka på måndagar & onsdagar. Även säsong 9 kommer att visas på WithLove med start den 26 december. Extra kul: dessa säsonger har aldrig visats i Sverige tidigare. Så detta vill du inte missa! Och ännu fler fantastiska nyheter om säsong 10: den här säsongen är inte ute än, men är redan färdigfilmad.

When Calls the Heart

Kul att veta

When Calls the Heart är en kanadensisk serie baserad på boken med samma namn av författaren Janette Oke. Serien började som en film i vilken Maggie Grace spelade rollen som Elizabeth Thatcher, och denna film var lite annorlunda än serien. Serien togs fram av Michael Landon Jr., son till Michael Landon som spelade Charles Ingalls i Lilla Huset på Prärien. Inte att man känner igen atmosfären!

Inspelningen av serien tog främst plats i Vancouver, Kanada. Den har blivit en enorm succé med 9 säsonger, av vilken den senaste började sändas i mars 2022. Vi hoppas självklart att vi kommer kunna erbjuda alla säsonger på WithLove, men vi börjar med den kompletta första säsongen som du kan se om några dagar.

Kul att veta: en spin-off på serien har skapats; When Hope Calls.


Har du inget WithLove-abonnemang än? Prova de första 7 dagarna gratis!

Press ESC to close