Allt om succéserien When Hope Calls

  • 8 mars 2023

Kärlekens månad är förbi, men oroa dig inte – även i mars månad kommer ett härligt gäng romantiska filmer. Följande filmer får du bara inte missa på WithLove i mars!

Vad handlar When Hope Calls om?

är en berättelse om systrarna Lillian och Grace som introducerades för oss i When Calls the Heart som två föräldralösa barn som växte upp på olika håll. Många år senare återförenas de och uppfyller sin dröm om att driva ett barnhem och ge föräldralösa barn den trygga uppväxt de själva önskade. Denna spin off-serie utspelar sig år 1916 i den lilla byn Brookfield där Lillian och Grace precis öppnat sitt barnhem.

Livet i Brookfield är inte alltid lätt – byn drabbad bland annat av en brand och det verkar inte ha skett av en olycka… Dessutom finns det ont blod mellan Lillians adoptivfamilj och familjen Stewart. Detta blir extra komplicerat när Grace får upp ögonen för Chuck, en av familjen Stewarts söner. Kommer systrarna lyckas begrava stridsyxan?

When Calls the Heart

When Calls the Heart

De två systrarna fick vi först träffa på i ett avsnitt av originalserien When Calls the Heart, men nu stjäl de rampljuset i en egen serie! Vi får dessutom träffa några av våra favoritkaraktärer från originalserien så som när Rosemary och Lee besöker Brookfield. Den snygga ridpolisen Nathan dyker också upp i byn!

Lillian en Grace
Lillian en Grace

Vilka spelar i  When Hope Calls? 

When Hope Calls är en amerikansk dramaserie som är en spin-off på Hallmarks When Calls the Heart, baserad på boken med samma namn av författaren Janette Oke. Systrarna Lillian och Grace spelas av Morgan Kohan och Jocelyn Hydon. Morgan Kohan lärde vi känna i filmen Love on Harbor Island som tidigare kunde ses på WithLove, och Jocelyn Hudon känner vi igen från Love Locks och BFF Bride, där hon spelar mot den snygga Ryan Peavey. I When Hope Calls får systrarna uppleva gemenskap, acceptans och kärlek när de skapar familjen de alltid drömt om.

When Hope Calls
Grace en Chuck

Alla som gillar de snygga hunkarna i When Calls the Heart har något att se fram emot här. Dessutom är When Hope Calls full av smarta hjärnor. Förutom den snygge cowboyen och veterinären Chuck har vi den snygge ridpolisen Gabriel. På WithLove är vi otroligt glada över att kunna visa denna serie. Vi är redan stora fans och är säkra på att om du älskar When Calls the Heart, kommer du också älska When Hope Calls.

Vill du se denna serie men saknar WithLove-abonnemang? Prova nu de första 7 dagarna gratis!

Vill du läsa vårt blogginlägg om When Calls the Heart? Det gör du här!

Press ESC to close