Den spännande Aurora Teagarden Mysteries

  • 23 maj 2023

Lystring, Uppmärksamma mysteryfans och trogna tittare: WithLove har en superspännande mysteryserie, nämligen Aurora Teagarden Mysteries! Om en riktig hobbydetektiv som tillsammans med sin grupp “Real Murders” tar upp speciella och nedlagda brottsfall. Du ser många bekanta ansikten i den här serien. Läs vidare!

Aurora Teagarden Mysteries

Aurora Teagarden Mysteries handlar om bibliotekarien Aurora. Hon älskar krimböcker och är en riktig hobbydetektiv. Därför har hon en hobbygrupp, “Real Murders”, som diskuterar gamla fall och försöker lösa dem. Aurora engagerar sig gärna i polisutredningar och använder sina bokkunskaper för att lösa brott. Detta är dock inte alltid uppskattat av den lokala polisstryrkan eftersom hon ofta hamnar i trubbel och själv blir måltavla för brott!

Hunkarna i Auroras liv försöker stötta men vill även beskydda henne. Apropå hunkar: i det 9:e avsnittet, “The Disappearing Game”, ser du WithLove-skådisen Niall Matter! Du känner igen honom från den romantiska julfilmen Engaging Father Christmas, i vilken han spelar mot When Calls the Heart-stjärnan Erin Krakow!

Aurora Teagarden Mysteries - Aurora and Nick
Candace Cameron Bure och Niall Matter

Candace Cameron Bure

Huvudkaraktären spelas av Candace Cameron Bure. Candace är en veteran i skådespelarvärlden. Hon började som barnskådis i tv-serien Fullt Hus där hon spelade äldsta dottern D.J. Garvare. När hon blev äldre hittade såg vi henne i Hallmark-filmer, och nu även på WithLove!

I Aurora Teagarden Mysteries spelar Candace alltså Aurora “Ro” Teagarden; en tuff och envis kvinna. Candace Cameron Bure kan också ses som huvudrollen i den romantiska filmen “Just the Way You Are”.

Mycket rekommenderad!

För de inbitna mysteryfansen är detta en fantastisk serie att följa. Om du älskar romantik och spänning kommer du definitivt gilla Aurora Teagarden Mysteries! Inte mindre än 9 avsnitt kommer att dyka upp av denna serie i år på WithLove. Varje tisdag ser du ett nytt avsnitt med ett nytt mysterium att lösa.

Är du på jakt efter fler mysteryserier? Vad sägs om Crossword Mysteries med Lacey Chabert och Brennan Elliott? Eller läs om fler tips i denna blogg.

Aurora Teagarden Mysteries - Three bedrooms, one corpse
Candace Cameron Bure


Har du inget WithLove-abonnemang än? Prova nu i 7 dagar gratis!

Vill du se fler mysterier? Se en översikt här med WithLoves spännande mysteryserier.

Press ESC to close