Allt om When Calls the Heart Säsong 11!

  • 18 juli 2024

Bara en liten tid kvar och så är det dags: When Calls the Heart säsong 11! Hope Valleys klockor ringer igen, för från och med den 22 juli kan du njuta av ett nytt avsnitt varje måndag. Se vad som händer mellan Nathan och Elizabeth, upplev hjärtveärmande ögonblick och oväntade vändningar. Detta blir en mycket spännande säsong!

OBS! Har du inte sett klart säsong 10 än? Se upp, för det här inlägget kan innehålla spoilers!

When Calls the Heart Season 11

Vad handlar When Calls the Heart säsong 11 om? 

Slutet på When Calls the Heart säsong 10 lämnade oss med många frågor… Vi fick se hur Elizabeth bröt förlovningen med Lucas efter att han valdes till guvernör. Strax efteråt blev han skjuten och vi har fortfarande ingen aning om hur han mår nu. Vem ligger bakom, och varför Lucas? Kommer han fortfarande att ses i säsong 11? Och Henrys besök hos Abigail… Kommer hon äntligen tillbaka den här säsongen? Men den största frågan är förstås; Kommer Elizabeth och Nathan äntligen att få en chans till äkta kärlek? 

Nathan & Elizabeth av When Calls the Heart 

Vad mer?

Det fina med den här säsongen är att alla har sin egen berättelse; romansen mellan Nathan och Elizabeth, Rosemary som försöker reda ut mysteriet kring Lucas tillsammans med Bill, Lee som får en ny roll i Hope Valley, men också någon som vi kommer att se mindre av än under tidigare säsonger… 

Man kan till och med säga att When Calls the Heart säsong 11 kommer att vara mer av mystery-genren. Det kommer att bli många spännande stunder, en riktig nagelbitare! Men var inte rädd, det handlar fortfarande om kärlek och romantik. Självklart måste Elizabeth verkligen göra ett val om vem hennes hjärta tillhör. 

Skådespelarna i When Calls the Heart

Eftersom det redan gått tio säsonger, tar vi en snabb titt på vilka som spelar i When Calls the Heart. Och även lite rolig fakta om två skådisar! 

Självklart är det många fler i When Calls the Heart, men detta är huvudkaraktärerna i When Calls the Heart just nu. Kul att veta… Visste du att Erin Krakow och Ben Rosenbaum är ett par i verkligheten? I serien har de inget romantiskt förhållande, men i verkligheten är de väldigt kära i varandra! 

Så, Hearties, skriv ner det i era kalendrar: Säsong 11 av When Calls the Heart börjar den 22 juli och nya avsnitt kommer att släppas varje måndag på WithLove. Och kan du fortfarande inte få nog av When Calls the Heart? Se här för fler visningstips eller läs allt om den här succéserien! 


Prova WithLove nu gratis de första 7 dagarna! 

Visste du att en spin-off-serie har skapats som heter When Hope Calls? Läs allt om denna serie här! 

Press ESC to close