De spannende Aurora Teagarden Mysteries

  • 11 mei 2022

Mystery fans en trouwe kijkers opgelet: we hebben een geweldig mysterie voor je! WithLove heeft een mega spannende mystery serie, namelijk de Aurora Teagarden Mysteries! Deze filmserie bestaat uit maar liefst 18 afleveringen, waarvan 14 op WithLove te zien zijn. Dus er staan een hoop mysteries voor je klaar om opgelost te worden. En er komen een hoop bekende gezichten voorbij. Lees snel meer over de Aurora Teagarden Mysteries!

Aurora Teagarden Mysteries

Aurora Teagarden Mysteries

De Aurora Teagarden Mysteries draaien om bibliothecaresse Aurora. Ze is gek op mysterieboeken en een echte speurneus. Daarbij heeft ze haar eigen ‘Real Murders’ hobbygroep waarmee zij mysteries bespreekt en oplost. Aurora heeft het talent om betrokken te raken bij politiezaken en gebruikt maar al te graag haar boekenkennis om misdaden op te lossen. Maar dit is niet altijd even gewenst… Ze raakt dan ook vaak in de problemen of eindigt zelfs als doelwit van een misdaad! De hunks in haar leven proberen haar te steunen maar willen haar ook beschermen. Over hunks gesproken, vanaf de 9e aflevering: ‘The Disappearing Game’, is WithLove bekende Niall Matter te zien!

Niall Matter ken je misschien al van een paar WithLove films zoals Frozen in Love, Love at First Dance en Stop the Wedding.

Hieronder lees je over iedere aflevering van de Aurora Teagarden Mysteries.

Aurora Teagarden A Bone to Pick

A Bone to Pick

In deze eerste aflevering van de Aurora Teagarden Mysteries erft Aurora Teagarden het huis van een overleden lid van haar Real Murders groep. Maar dit is niet het enige wat zij erft. In het huis vindt ze namelijk een schedel! Hierdoor raakt ze verwikkeld in een echt mysterie. Als de echte speurneus die ze is, gaat ze samen met haar Real Murders club dit mysterie aan. Maar hier is de politie niet heel blij mee, toch laat Aurora zich hierdoor niet tegenhouden.

Real Murders

Real Murders

Aurora en haar Real Murders club zijn over een moord in een (fictief) boeken aan het lezen, maar schrikken zich rot als deze moord ook in het echt gebeurt. Iemand uit de club wordt namelijk vermoord! De andere leden worden het doelwit van een echte ‘copycat’. Het wordt een race tegen de klok om de dader te vinden voordat er andere doden vallen. Aurora moet haar boekenkennis gebruiken om de moordernaar op te sporen.

Aurora Teagarden Mysteries three bedrooms one corpse

Three Bedrooms, One Corpse

De moeder van Aurora is een makelaar en vraagt haar om hulp. Aurora moet een potentiële koper van een huis rondleiden. Alleen gaat dit totaal niet als gepland. Ze vinden namelijk een lichaam in het huis. Niet veel later wordt er nog een lichaam gevonden. Aurora gaat dit mysterie aan en gaat zelf op onderzoek uit. Ze gaat op zoek naar wat misschien wel een seriemoordenaar kan zijn.

The Julius House

The Julius House

Na lang zoeken heeft Aurora eindelijk haar droomhuis gevonden. Maar dit verandert al snel in een nachtmerrie. Het huis heeft een geschiedenis waar ze niet van af wist. De vorige eigenaars zijn namelijk op mysterieuze wijze verdwenen! Terwijl Aurora zich voorbereidt op de verhuizing gaat ze ook dit mysterie onderzoeken. Dit blijkt nogal lastig te zijn, want er zijn nooit aanwijzingen gevonden bij de verdwijning…

Aurora Teagarden Mysteries Dead over heels

Dead Over Heels

Aurora heeft detective Jack Burns nooit gemogen, maar is toch in shock wanneer hij ineens dood wordt gevonden. Ze besluit zich te mengen met het politie onderzoek en gaat zelf op zoek naar de dader. Maar er gebeuren vreemde dingen om haar heen en Aurora moet hierin de waarheid proberen te vinden. Samen met Martin, de hunk in haar leven met wie ze steeds closer wordt, ontrafelt ze vreemde berichten in de hoop zo de dader te ontmaskeren.

A Bundle of Trouble Aurora Teagarden Mysteries

A Bundle of Trouble

Aurora en Martin krijgen een onverwachts bezoekje van Martins nichtje en haar baby. Alleen is er iets niet helemaal in de haak. Dan verdwijnt zijn nichtje ineens en laat de baby bij hem en Aurora achter. Nu is Aurora ineens verantwoordelijk voor een baby én een mysterie! Ze raken betrokken in een gevaarlijk onderzoek en doen er alles aan om Martins familie weer te herenigen.

Last Scene Alive

Last Scene Alive

In deze Aurora Teagarden Mysteries wordt er een film over het leven van Aurora gebaseerd. Er komt een hele filmploeg naar haar stad om te filmen. Maar dan wordt de actrice die Aurora speelt vermoord! Nu is het aan de ‘echte’ Aurora en haar Real Murders groep om de moordenaar te vinden. Maar er is een lange lijst met verdachten die ze samen door moeten.

Reap What you Sew

Reap What You Sew

Het wordt in deze aflevering van de Aurora Teagarden Mysteries persoonlijk voor Aurora. Een goede vriendin van haar is een internet bekendheid en keert terug naar huis. Ze wil een eigen bedrijfje gaan opzetten. Maar veel mensen zijn jaloers op haar succes en gunnen het haar niet. Dan wordt zij ineens dood gevonden en Aurora zet alles op alles om de dader te vinden en gerechtigheid voor haar vriendin te krijgen. Ze ontdekt veel verontrustende waarheden die haar naar de moordenaar leiden.

Aurora Teagarden Mysteries The disappearing game

The Disappearing Game

Aurora’s neefje Phill en zijn kamergenoot worden ineens vermist nadat er een dode studente is gevonden die zij ook kenden. Samen met Phills charmante professor Nick Miller, ook de nieuwe buurman van Aurora, gaat ze op onderzoek uit. Ze ontdekken een ontvoeringsplan dat totaal fout is gegaan. Maar Phill en zijn kamergenoot zijn ook verdachten van de moord op de studente. Vanaf deze aflevering van de Aurora Teagarden Mysteries is de knappe Niall Matter te zien!

A Game of Cat and Mouse

A Game of Cat and Mouse

Aurora brengt veel meer tijd door met de knappe Nick en ze worden ook erg close, maar niet iedereen kan hier goed tegen. Iemand heeft het op haar gemunt en laat haar cryptische berichten achter op plaats delicten. De dader gaat ook achter Aurora’s vrienden aan. Het gaat zelfs zo ver dat Aurora het doelwit van een geplande moord wordt. Lukt het haar, Nick en haar vrienden van haar Real Murders club de dader te vinden voordat het te laat is?

An Inheritance to die for Aurora Teagarden Mysteries

An Inheritance to Die for

De tante van Aurora’s beste vriendin Sally komt op een bruiloft plotseling te overlijden. Haar tante had veel geld en tot ieders verbazing laat ze haar enorme erfenis na aan Aurora’s moeder! De familie van de tante van Sally, vooral de zoon, is hier niet blij mee en Aurora vertrouwt het hele gebeuren niet. Aurora gaat samen met Nick op onderzoek uit, met gevaar voor haar moeders en eigen leven.

Aurora Teagarden Mysteries A Very Foul Play

A Very Foul Play

In deze Aurora Teagarden Mysteries gaat Aurora samen met Nick en haar Real Murders club naar een ‘murder, mystery & misdaad’ conventie. Daar wordt een toneelstuk opgevoerd waarbij ze ook echt een rol mogen spelen. Maar het stuk heeft een tragisch einde wanneer er iemand doodgaat. En de hoofdverdachte is Aurora’s neefje Phill! Hij heeft namelijk het moordwapen in handen…

Heist and Seek Aurora Teagarden Mysteries

Heist and Seek

Er wordt een benefietgala georganiseerd waar een kostbare kroon wordt tentoongesteld. Maar dan wordt deze gestolen! En de dief zou zo maar iemand van Aurora’s eigen collega’s kunnen zijn. Samen met Nick en de Real Murders club gaat ze op zoek naar de dief, maar Nick is er niet helemaal bij met zijn hoofd… Kan Aurora privé en deze zaak gescheiden houden en zo de dief ontmaskeren?

Aurora Teagarden Mysteries Reunited and it feels so deadly

Reunited and it Feels So Deadly

In deze finale aflevering van de Aurora Teagarden Mysteries op WithLove heeft Aurora een middelbare school reünie. Ze neemt Nick, met wie ze nu verloofd is, mee als haar date. Het is alleen geen blije gebeurtenis meer wanneer de prom king dood wordt aangetroffen. Aurora moet door de leugens heen kijken om de dader te vinden. Tegelijkertijd wordt ze geconfronteerd met haar oude leven en wat haar nieuwe leven zou kunnen zijn en moet ze een keuze maken.

Candace cameron bure als Aurora teagarden

Candace Cameron Bure

De hoofdrol wordt gespeeld door Candace Cameron Bure. Candace zit al een lange tijd in het acteer wereldje. Candace is een kindster en werd bekend door de populaire serie Full House. Hierin peelde ze de oudste dochter D.J. Tanner. Naarmate ze ouder werd kon je haar ook zien in Hallmark films en nu dus bij WithLove. In de Aurora Teagarden Mysteries speelt ze leading lady Aurora ‘Ro’ Teagarden; een stoere en vooral eigenwijze vrouw.

Aurora Teagarden Mysteries

Echte aanrader!

Voor de echte mystery fans onder ons is dit een geweldige serie om te volgen. Hou je van romantiek en mysterie, dan ga je ook zeker van de Aurora Teagarden Mysteries houden! Deze serie is nog niet eerder in Nederland uitgezonden en het seizoen heeft meerdere afleveringen (en hunks). Genoeg om naar te kijken dus!

Ook leuke mysterie series om te kijken zijn de Emma Fielding Mysteries en de Ruby Herring Mysteries. Voor meer mystery tips kan je dit blog over onze spannende mysterie series lezen.


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Lees hier over de mystery serie Mystery 101!

Press ESC to close