5x Høstfilmer som du ikke vil gå glipp av

  • 25 oktober 2021

Høsten er i full gang og det inkluderer vakre høstromanser. Ta på deg en varm genser eller grip tak i pleddet og unn deg et øyeblikk for deg selv. Vi har valgt de vakreste høstfilmene spesielt for deg. Ikke glem å ta med deg din favoritt høstdrink for den optimale høstfølelsen.

Falling for you

Falling for You

En arbeidsnarkoman dataingeniør kommer til en småby for å installere en programvare han har laget for bystyret, hvor han møter på en lokal radiovert som arrangerer en bake-off for å samle inn penger til å holde radiostasjonen i live.

Love Struck Cafe

Love Struck Café

Megan jobber med klientrelasjoner for et stort eiendomsutviklingsfirma, men drømmen hennes er å kunne bruke arkitektutdannelsen sin. Firmaet hun jobber for har store planer om å utvikle et nytt prosjekt i småbyen hun originalt er fra, men prosjektet er lagt på is på grunn av én dame som nekter å selge. Megan blir bedt om å dra til hjembygda for å overbevise damen om å selge, med løfter om en stilling som designer hvis hun lykkes. Når hun kommer hjem, må hun hjelpe til på farens kafe, og når hun i tillegg treffer på barndomskjæresten sin, begynner minnene om hennes barndom å strømme tilbake. Vil hun lykkes med å overtale damen til å selge eiendommen sin, og potensielt få en karriere som arkitekt, eller vil hun bli sjarmert av det enklere livet i småbyen hun kommer fra?

English Estate

English Estate

Interiørdesigneren Nora er i ferd med å starte sitt eget firma i USA, men sliter med å få råd til depositumet for de nye lokalene. Når hun plutselig arver et helt gods i England fra sin ukjente grandonkel, ser hun muligheten til å ikke bare få nok til et depositum, men å sikre seg selv økonomisk for fremtiden. Problemet er bare at ikke bare er godset vanskeligere å selge enn først antatt, men med det følger også grandonkelens regnskapsfører, Jamie, som har rett på store deler av inventaret i huset. Samtidig som Nora prøver å finne ut av hva hun skal gjøre blir hun mer og mer sjarmert av det rolige livet på den engelske landsbygda, og hun begynner å få et annet perspektiv på hva som er viktig for henne. Vil hun få solgt godset og realisert interiørdrømmen i USA, eller kan det hende hun finner noe i England som vil forandre livet hennes for alltid?

Taking the Reins

Taking the Reins

Journalisten Samantha sliter med å finne inspirasjon til sin neste artikkel, så når familien hennes skal være vertskap for en stor hesteturnering, griper hun sjansen til å dra hjem og skrive om arrangementet. Gleden blir imidlertid kortvarig når hun innser at eksmannen hennes jobber for foreldrene hennes, og skrivesperren er i aller høyeste grad et faktum. Vil Samantha klare å finne fokus og skrive en forsideverdig artikkel, eller vil hun bli distrahert av gamle følelser?

Love, Of Course

Love, Of Course

Etter at Amy mistet mannen sin, har hun lagt all energi inn i morsrollen for datteren Cara. Nå som Cara skal begynne på college i en helt annen stat, er Amy litt rådvill over hva hun skal ta seg til, og hun vurderer å begynne å jobbe igjen, men når det dukker opp en arbeidsmulighet på skolen til datteren, aner hun muligheten til å starte på nytt. Vil hun klare å legge livet hun hadde i Los Angeles bak seg, og kanskje finne lykken på nytt?


Har du ikke et abonnement på WithLove ennå? Prøv gratis nå!

Press ESC to close