5x Høstfilmer som du ikke vil gå glipp av

  • 25 oktober 2021

Høsten er i full gang og det inkluderer vakre høstromanser. Ta på deg en varm genser eller grip tak i pleddet og unn deg et øyeblikk for deg selv. Vi har valgt de vakreste høstfilmene spesielt for deg. Ikke glem å ta med deg din favoritt høstdrink for den optimale høstfølelsen.

October Kiss

Poppy hopper fra jobb til jobb fordi hun egentlig ikke vet hva hun vil. Hun begynner å jobbe som barnepike for enkemannen Ryan. Han er en skikkelig arbeidsnarkoman og kan virkelig trenge Poppys hjelp. Poppy prøver å lære barna, så vel som Ryan, alt om hva som virkelig betyr noe i livet. Halloween nærmer seg og Poppy er opptatt med å forberede seg for feiringen, i mellomtiden kommer hun og Ryan nærmere hverandre.

5x: Deze herfstfilms mag je niet missen - Love, Once and Always

Love, Once & Always

Kjærestene fra vidergående Lucy og Duncan arver begge et vakkert historisk herskapshus. Men Duncan planlegger å rive huset og bygge noe annet … Lucy vil beholde eiendommen og huset. Når de prøver å nå et kompromiss, begynner gnistene  å fly igjen, akkurat som før?

5x: Deze herfstfilms mag je niet missen - Harvest Love

Harvest Love

I denne vakre romantiske filmen tar kirurgen Luna sønnen på ferie til familiens gård. Hun lever et super travelt liv i Seattle og er alenemor. I løpet av ferien treffer hun den kjekke biologen Will. Luna og sønnen trives godt på gårdslivet, og samtidig begynner Luna også å få følelser for Will. Kan hun gi opp bylivet for dette?

Under the Autumn Moon

Forretningskvinnen Alex overbeviser sjefen sin om å kjøpe en pittoresk ranch der ansatte kan trekke seg tilbake og finne roen. Alex besøker ranchen og møter den stae eieren Josh. Han er en ekte cowboy og elsker familiens ranch, og vil derfor bare selge hvis ingenting blir endret på ranchen. De blir enige om at Alex kan bli noen dager for å bli kjent med ranchen. Så blir Alex forelsket, og ikke bare i ranchen …

5x: Deze herfstfilms mag je niet missen - Autumn Dreams

Autumn Dreams

Annie og Ben hadde giftet seg som tenåringer og ønsket å flytte til storbyen sammen. Men Annies foreldre stoppet dette og fikk ekteskapet annulert. Nå, år senere, lever de begge sine egne liv med sin egne partnere. Men så finner de ut at de fortsatt er gift! Annie besøker Ben i storbyen for å rydde opp i dette kaoset. Men om de begge er klare for det, er fortsatt spørsmålet …


Har du ikke et abonnement på WithLove ennå? Prøv gratis nå!

Vil du se flere høstfilmer? Se vårt innhold her.

Press ESC to close