Møt våre kjekke cowboyer

  • 16 mai 2022

Hos WithLove elsker vi ranchfilmer! Kjekke cowboyer og cowgirls, dyr og fantastiske filmsettings. Hva annet kan du ønske deg? Sett deg ned, vi vil gjerne presentere noen kjekke cowboyer for deg!

Christopher Russell

Christopher Russell • Yellowstone Romance

Vi elsker skuespilleren Christopher Russell! Hans siste film Yellowstone Romance kan sees på WithLove fra i dag. Han spiller rollen som cowboyen Travis, som driver en ranch sammen med faren. Når en vennegjeng fra storbyen kommer til ranchen for en ungkarshelg, har ikke Travis lyst til å underholde dem i det hele tatt. Men når han blir bedre kjent med Olivia, er det noe som klikker. Kan han venne henne til gårdslivet?

Kevin McGarry

Kevin McGarry • Autumn Stables

Kevin McGarry er også en av våre favorittskuespillere. I den rørende filmen Autumn Stables spiller han den kjekke snekkeren Jake som hjelper enken Autumn med å selge gården sin. Han kommer med et tilbud og lover å gjøre noen mindre endringer. Fordi Autumn liker Jake og tilbudet hans, bestemmer hun seg for å selge gården til ham. Men så finner hun ut at han har holdt noe hemmelig for henne…

Wes Brown

Wes Brown • Under the Autumn Moon

Josh (Wes Brown) er en ekte cowboy som eier familieranchen deres sammen med søsteren sin. Byjenta Alex får i oppgave av sjefen sin å kjøpe en pittoresk ranch hvor ansatte kan trekke seg tilbake, og hun har funnet det ideelle stedet i Joshs ranch. Men han vil ikke selge. Når Josh viser Alex området og introduserer henne for livet på ranchen, blir de bedre kjent med hverandre og det skjer noe mellom dem.

Jonathan Stoddard

Jonathan Stoddard • Finding Love in Big Sky Montana

Jonathan Stoddard kan sees som Josh i den vakre filmen Finding Love in Big Sky Montana. Etter år kommer han tilbake i kontakt med eksen Paisley, spilt av Hedy Nasser. Hun er en ekte gårdsjente og har overtatt ranchen etter hennes bestefar. Det er bare ranchen som må renoveres, og det har hun ikke penger til. Motvillig ber hun Josh om hjelp. Vil denne cowboyen hjelpe henne?


Har du Ikke et WithLove-abonnement ennå? Start din gratis prøveperiode nå og se gratis i 7 dager.

Press ESC to close