5 filmer du kan se i mars på WithLove

  • 28 februar 2023

Kjærlighetsmåneden er nesten over, men ikke vær bekymret, det er mange nye romantiske filmer som venter på deg i mars måned. Ta en titt på denne «må-se-listen» for å merke deg hvilke filmer du kan se på WithLove i mars.

Filmer i mars

I februar måned kunne vi glede oss over Love Locks, My Valentine, Matching Hearts. Er du nysgjerrig på hvilke romantiske filmer vi har til deg i mars måned? Så les videre!

Key to Love

Samantha eier en bokhandel og får en dag en telefon fra Lauren som spør om hun vil ta over et bibliotek fra et herskapshus. Sammen med kollegaen Brittany drar hun til herskapshuset og de begynner å tømme biblioteket. Når de treffer på modellen Josh, tror de at han er en innbruddstyv, bare for å finne ut at han har arvet herskapshuset! Når Samantha finner en mystisk antikk nøkkel i en bok, slår hun seg sammen med Josh for å undersøke… Fører nøkkelen dem til noe spesielt?

Love to the Rescue

Sophia og Owen prøver å overbevise foreldrene om å adoptere en valp. Kate, Sophias mor, og Eric, Owens far, liker dette og de to familiene må derfor dele omsorgen for en hund. Alenemoren Kate blir konfrontert med frykten for å bli forelsket igjen. Kan Kate overvinne frykten og åpne opp for kjærligheten igjen?

The Single’s Guidebook

Molly er en talentfull content creator og får et uventet oppdrag. Gjør hun dette bra, har hun en sjanse for opprykk. Men så må hun jobbe med Jackson, hennes motpol. Vil hun lære å stå på egne ben eller vil kjærligheten komme i veien?

Love on your Doorstep

Wren hopper på jobben i den lokale blomsterhandleren. Maisies sjef kommer så på ideen om å lage TV-reklamen om denne blomsterbutikken. Hun overbeviser Wren om å begynne å implementere denne ideen. Klarer de å lage et vellykket program sammen?

Meet you in Scotland

Jen er forfatter og blir sendt til Skottland for å motta en pris for sjefen sin. I Skottland blir hun forvekslet med Liv Harvii, en skotsk poet. Hun poserer deretter som Liv Harvii og møter favorittpoeten James MacDuff. De blir bedre kjent og nå må Jen ta en viktig avgjørelse: er det verdt å fortelle sannheten og kanskje miste drømmemannen?


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå, og vil du kose deg med disse nye filmene? Så start ditt prøveabonnement nå og prøv de første 7 dagene gratis.

Press ESC to close