Mystery-fans les her: Nå kan du se Garage Sale Mysteries

  • 5 april 2022

Var du også en fan av Aurora Teagarden Mysteries? Nå er det en ny spennende serie på WithLove: Garage Sale Mysteries! Og akkurat som Aurora Teagarden består denne filmserien av ikke mindre enn 15 episoder, så det er mange mysterier som venter på deg. Prøv å finn skurkene sammen med Jennifer og kos deg med en ny episode hver onsdag!

Mystery-fans les her: Nå kan du se Garage Sale Mysteries.

Om Garage Sale Mysteries

Har du øye for detaljer? Da har du kommet til rett sted hos Jennifer Shannon! Spesielt når det kommer til garasjesalg. Enten det er en antikvitet til butikken hennes, et nytt spill for sønnen hennes, eller et nytt antikt møbel som mannen hennes kan fikse, for Jennifer er ikke det noe problem. Faktisk er hun så god at hun har gjort det til sin karriere. Men når en rekke innbrudd skjer og til og med et drap, må Jennifer bruke øyet sitt for detaljer for å finne de skyldige før det er for sent!

Hver gang hun kommer nærmere sannheten, lærer Jennifer at å løse forbrytelser kan være langt farligere enn garasjesalg. Kan hun løse «mysteriet» før det er for sent, eller vil etterforskningen hennes skape mer problemer, problemer selv Jennifer ikke kan løse?

Lori Loughlin

Hovedrollen spilles av Lori Loughlin. Hun ser kanskje kjent ut for deg, siden hun spilte hovedrollen i Full House som Rebecca Donaldson-Katsopolis i årevis. Så hun har vært i denne verden en stund. I en alder av elleve begynnte hun som model og fikk sin første rolle da hun var seksten. Men på WithLove er hun et nytt ansikt.I Garage Sale Mysteries spiller hun rollen som Jennifer.

Er du nysgjerrig på denne serien? De tre første episodene kan nå sees på WithLove. Du kan nyte en ny spennende episode hver onsdag!

Lyst på enda flere mysterier? Andre flotte mysteryfilmserier å se er også  Picture Perfect Mysteries en de Ruby Herring Mysteries


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv nå gratis.

Se alle mystery filmene våre her!

Press ESC to close