Mystery-fans les her: Nå kan du se Garage Sale Mysteries

  • 5 april 2022

Er du også en fan av Mysteries? Da er mysterieserien Garage Sale Mysteries virkelig noe for deg! Det er ikke mindre enn 16 episoder, så det er mange mysterier klare for deg . Prøv å finn gjerningsmennene og løs mysteriet sammen med Jennifer!

Mystery-fans les her: Nå kan du se Garage Sale Mysteries.

Om Garage Sale Mysteries

Har du øye for detaljer? Da har du kommet til rett sted hos Jennifer Shannon! Spesielt når det kommer til garasjesalg. Enten det er en antikvitet til butikken hennes, et nytt spill for sønnen hennes, eller et nytt antikt møbel som mannen hennes kan fikse, for Jennifer er ikke det noe problem. Faktisk er hun så god at hun har gjort det til sin karriere. Men når en rekke innbrudd skjer og til og med et drap, må Jennifer bruke øyet sitt for detaljer for å finne de skyldige før det er for sent!

Hver gang hun kommer nærmere sannheten, lærer Jennifer at å løse forbrytelser kan være langt farligere enn garasjesalg. Kan hun løse «mysteriet» før det er for sent, eller vil etterforskningen hennes skape mer problemer, problemer selv Jennifer ikke kan løse?

Lori Loughlin

Hovedrollen spilles av Lori Loughlin. Hun ser kanskje kjent ut for deg, siden hun spilte hovedrollen i Full House som Rebecca Donaldson-Katsopolis i årevis. Så hun har vært i denne verden en stund. I en alder av elleve begynnte hun som model og fikk sin første rolle da hun var seksten. Du kanskje husker henne som Abigail fra hitserien When Calls the Heart, hvor hun er med i de første sesongene! Så i Garage Sale Mysteries spiller hun rollen som Jennifer.

Er du nysgjerrig på denne serien? Alle episodene kan nå sees på WithLove.

Lyst på enda flere mysterier? Les om vår spennende mysterieserie her eller start Crossword Mysteries nå.


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv nå gratis.

Press ESC to close